Mooiste eiland Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Mooiste eiland Thailand

Mooiste eiland Thailand, geniet van een mooi eiland op Thailand.

Mooiste eiland ThailandThailand heeft ontzettend mooie eilanden in het zuiden. Zowel grote eilanden waar de toeristen naartoe gezogen worden alsook kleine eilandjes vol ongerepte natuur waar nog bijna nooit iemand is geweest. Uiteraard is dit per persoon verschillend wat het mooiste eiland van Thailand is, elke persoon houd weer ergens anders van bijvoorbeeld het bezoeken van witte stranden als men dat belangrijk vindt maar ook bijvoorbeeld het duiken of op zoek te gaan naar prachtige en bijzondere dieren (mooiste eiland Thailand tip). Hieronder lees je meer informatie per eiland wat de mogelijkheden zijn.

Aan de rechterkant van de website vindt je een plaatje terug welke gemaakt is op het eiland Koh Samui (mooiste eiland Thailand tip), als je van stranden en rust houdt dan is dit zeker de moeite waard om te bekijken. Zo zou je bijvoorbeeld vanaf Bangkok een binnenlandse vlucht kunnen boeken om vervolgens hiernaartoe te gaan.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Mooiste eiland Thailand, enkele tips:

Mooiste eiland Thailand: een overzicht

  • Mooiste eiland ThailandPhuket: Phuket is het grootste eiland van Thailand en wordt vooral bestempeld als het toeristeneiland bij uitstek. Het eiland heeft ontzettend veel mooie stranden en is enorm geliefd bij duikers. Phuket wordt door het vasteland afgescheiden door een nauwe straat van het schiereiland Malakka (mooiste eiland Thailand tip). Het eiland heeft tal van recreatiemogelijkheden en ontzettend bruisende uitgaansbuurt. Dit eiland is het mooiste eiland van Thailand voor de doorsnee toerist omwille van de vele Chinese tempels en boeddhistische tempels, het uitgaanscentrum Patong en de prachtige stranden.
  • Koh Lanta: Koh Lanta is het mooiste eiland van Thailand en zelfs het mooiste eiland ter wereld. Koh Lanta maakt samen met 14 omliggende eilanden deel uit van een nationaal park in de Andaman zee (mooiste eiland Thailand tip). Er zijn prachtige ongerepte stranden gelegen ten zuiden van het eiland. Deze stranden zijn zeker aan te raden zijn om ooit eens te bezoeken. Dit eiland trekt de laatste jaren meer en meer toeristen aan maar het behoudt nog steeds zijn stilte en de prachtig ongerepte natuur (mooiste eiland Thailand tip). Het eiland straalt één en al rust uit en is vooral geliefd door de toerist die vlucht van de drukte in Thailand zelf. Het eiland zelf bestaat uit twee eilanden Koh Lanta Noi en Koh Lanta Yaï. het kleinste eiland Koh Lanta Noi is niet voorzien op toeristen en wordt meestal gebruikt om door te reizen naar het grotere eiland Koh Lanta Yaï waar de resorts gelegen zijn (mooiste eiland Thailand tip). De prachtige stranden liggen allemaal aan de westkust. Langs de oostkust vind je de ondoordringbare mangroves en rotsen langs het water.

Mooiste eiland van Thailand boeken?

Reizen:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Mooiste eiland Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Mooiste eiland Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Mooiste eiland Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Mooiste eiland Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Meer informatie over Thailand vakanties en over Thailand zelf:

Mooiste eiland Thailand
3.8 (76%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *