Overwinteren Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Overwinteren Thailand

Overwinteren in Thailand?

Overwinteren ThailandHoe aangenaam zou het zijn om te kunnen overwinteren in een aangenaam klimaat, te midden van een vriendelijke bevolking die bekend staat om haar gastvrijheid en dienstbaarheid? Goed bereikbaar en toch het gevoel hebben om heleboel op je plek te zijn. Met een gemiddelde temperatuur van circa 33 graden in de maanden november tot maart, terwijl je in die periode juist de minste regen hebt. dat klink niet alleen ideaal, dat is ook ideaal (overwinteren Thailand tip).

Wellicht is Thailand niet het eerste land waar je aan denkt op het moment dat de term “overwinteren” ter sprake komt. In de meeste gevallen wordt dan toch nog steeds gedacht aan landen als Portugal of Spanje (overwinteren Thailand tip). Echter het overwinteren kan een stuk aangenamer zijn als je het aandurft om je horizon te verbreden.

Bekijk hier informatie voor overwinteren in  Thailand >>

Overwinteren Thailand, enkele tips:

  • Overwinteren ThailandHet juiste visa aanvragen

Thailand kent diverse visas die je nodig hebt als je langer dan de reguliere 30 dagen als tourist in het land wenst te verblijven. Voor een langer verblijf heb je over het algemeen een zogeheten non-immigrant visa nodig, welk recht geeft op een verblijf van maximaal 90 dagen (overwinteren Thailand tip). Uiteraard is het mogelijk om langer te verblijven door een nieuw visa aan te vragen, echter dien je in de tijd van je aanvraag niet in thailand te verblijven. Zorg er dus voor dat je goed weet waar je aan begint en wees goed voorbereid (overwinteren Thailand tip).

  • Een eigen woning of appartement

Een van de zaken waar je vroeg of laat mee geconfronteerd zult worden is het vinden van geschikte woonruimte. Zeker als je overweegt regelmatig te gaan overwinteren in Thailand is het hebben van een eigen woning zeker het overwegen waard (overwinteren Thailand tip). De wetgeving in Thailand staat het op dit moment overigens (nog) niet toe dat niet-ingezetenen (buitenlanders), grond bezitten in Thailand. Het hebben van goede contacten in thailand is dus een vereiste, daar het via een lease constructie wel mogelijk is om een eigen woning in Thailand te bezitten. Een alternatief is het kopen van een appartement. Dit is voor buitenlanders wel toegestaan mits het aantal buitenlandse appartementenbezitters niet meer bedraagt dan 49% in het desbetreffende complex. Je goed laten adviseren en zelf onderzoek doen is dus een absolute vereiste (overwinteren Thailand tip).

Overwinteren in Thailand, enkele mogelijkheden:

Reizen:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Overwinteren Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Overwinteren Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Overwinteren Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Overwinteren Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Overwinteren in Thailand?

Van plan om te gaan overwinteren in het bijzondere Thailand? Bekijk hierboven meer informatie en klik op één van de links om de reizen te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere reis naar Thailand en het eventuele overwinteren.

Bekijk hier meer over het overwinteren in Thailand en rondreizen >>

Overwinteren in andere gebieden?

Ook meer informatie inwinnen over het overwinteren in andere gebieden, bijvoorbeeld in Mexico (vakantie Mexico), in Canada (rondreis Canada), in Noorwegen (rondreis Noorwegen), in Lapland (rondreis Lapland) of een ander gebied of land? Er zijn veel meer landen/gebieden waar je kunt overwinteren. Veel plezier met het uitzoeken van een reis.

Meer informatie over Thailand en reizen:

Overwinteren Thailand
2 (40%) 3 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *