Pattaya Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Pattaya Thailand

Pattaya Thailand, geniet van een bijzondere rondreis door Thailand.

Veelzijdig Pattaya
Pattaya ThailandPattaya is waarschijnlijk een van de meest veelzijdige steden in Thailand. De bekende feeststad heeft zich langzaam ontwikkeld tot een culturele en familiale trekpleister waar iedereen zijn ding wel kan vinden. De baai van Pattaya en de vele, gigantische hotelketens vormen de natuurlijke habitat van de strandliggers onder ons (Pattaya Thailand informatie). Verder maken de vele waterparken en attracties van Pattaya de ultieme bestemming voor grote en kleine kinderen.

Pattaya Thailand:

Bezoeken
De cultuurliefhebbers komen hier ook zeker aan hun trekken. De belangrijkste trekpleisters van Pattaya zijn:

  • Sanctuary of Truth (Prasat Sut Ja-Tum)
  • Big Buddha
  • Million Years Stone Park & Crocodile Farm

Deze trekpleisters worden elk jaar bezocht door miljoenen toeristen en mogen dan ook niet ontbreken in het to-do-lijstje.
Als grote toeristenmassa’s niet helemaal jouw ding zijn, kan je ook gaan voor een sportievere activiteit (Pattaya Thailand informatie). Duiken, waterboarden, tochten door de bergen,…het aanbod is werkelijk eindeloos. Deze activiteiten kunnen je ook de wondermooie natuur en sites van Pattaya tonen, zónder in de grote massa’s vast te komen zitten.

Bekijk hier de Pattaya in Thailand reizen >>

Pattaya Thailand, meer informatie:

Proeven
Een uniek uitje is het Silverlake, een groot meer omringd door verschillende wijngaarden. De wijn wordt er ter plaatse gemaakt. Je kan er dus makkelijk enkele uren genieten van het mooie uitzicht, een lokaal wijntje proeven en zelfs iets eten in de bistro (Pattaya Thailand informatie). Wie naar Azië gaat, moet een typische “floating market” bezocht hebben. Ook hier kan je de drijvende marktkraampjes bezoeken, Thaise lekkernijen proeven en eventueel een praatje slaan met de lokale bevolking. Kijk wel goed uit wat je eet, want insecten zijn hier een delicatesse!

Feesten
De stad doet haar roemrijke reputatie van feeststad nog steeds alle eer aan. ‘s Avonds glinsteren de vele neonlichten van de kleine barretjes en discotheken in de straten om dorstige toeristen naar binnen te lokken (Pattaya Thailand informatie). Het “Alacazar Cabaret” is een kleurrijke show die traditie en moderne tijden mixt om zowel jong als oud een leuke avond te bezorgen.

Pattaya Thailand vakantie:

Voor wie naar Pattaya op vakantie wilt gaan hebben wij hieronder enkele mogelijkheden weergegeven, zo kan je een hotel boeken, een vliegticket, een all in reis maken maar ook een rondreis om bijvoorbeeld naar Pattaya te gaan. Klik op één van de groene knoppen voor meer informatie en tarieven. Wanneer je een leuke tip hebt of misschien wel een negatieve ervaring dan kan je hieronder een berichtje achterlaten, onze lezers zullen je dankbaar zijn.

Reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Pattaya Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Pattaya Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Pattaya Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Pattaya Thailand vakantie  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Boek een rondreis door Thailand:

Geniet van een hele bijzondere rondreis door Thailand. Klik op één van de blauwe links om de mooiste rondreizen te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over Thailand en reizen:

Pattaya Thailand
3 (60%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *