Reisadvies Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Reisadvies Thailand.

 Thailand is een veel bezochte bestemming door toeristen van over de hele wereld. Op plaatsen waar deze grote massa’s toeristen de revue passeren, zullen altijd pickpockets en kleine oplichters verschijnen. De Thaise bevolking verdient minder geld dan wij, Europeanen. Sommigen leven zelfs onder de armoedegrens. Dat zorgt natuurlijk voor jaloezie, wanneer die rijke toeristen dan voorbij paraderen (reisadvies Thailand informatie). De reizigers worden soms gezien als wandelende geldbuidels en iedereen wil een stuk van de taart. Toch blijft Thailand een betrekkelijk veilig land voor toeristen, zolang je je gezond verstand gebruikt.

Reisadvies Thailand, tips:

Reisadvies ThailandOok de overheid verstrekt reisadvies over Thailand, om toekomstige reizigers in te lichten over veilige en onveilige regio’s. Ze stellen dat er in Thailand veilig gereisd kan worden, zolang je maar de normale voorzorgsmaatregelen respecteert. Er wordt van je verwacht dat je jezelf niet in de problemen brengt. Zoek geen ruzie (reisadvies Thailand informatie). Vermijd donkere en verlaten steegjes en achterbuurten. Uiteraard kan je ‘s nachts ook best op je hoede zijn. Men raadt aan om je ‘s nachts niet te voet te verplaatsen, maar een taxi te bellen.

In Thailand rijdt men aan de linkerkant van de straat. De wegen zijn in betrekkelijk goede staat en het is mogelijk om zelf met de wagen te rijden. Er zijn ook taxi’s in overvloed en overal rijden bussen of treinen. Het openbaar vervoer in Thailand is veilig (reisadvies Thailand informatie). Het regenseizoen valt in Thailand tussen mei en oktober. In die periode regent het veel en is er kans op modderstromen en overstromingen.

Bangkok is vaak een plaats van onrust. Het is de hoofdstad van het land en meteen de luchthaven langs waar de meeste toeristen het land instromen. De luchthaven wordt meestal al veilig beschouwd, maar in de stad vinden wel een opstanden plaats (reisadvies Thailand informatie). Sinds er in 2014 een staatsgreep heeft plaatsgevonden in Thailand, wordt het land door het leger bestuurd (reisadvies Thailand informatie). De Thai zijn hier niet mee opgezet en het volk komt regelmatig in opstand. Je kan dan ook best vlak voor je vertrek even de toestand op dat moment controleren.

Reisadvies Thailand 2015:

Hieronder vindt je enkele leuke informatie om een reis of een vakantie te boeken naar Thailand. Door op één van de groene knoppen te klikken kan je meer informatie en tarieven terugvinden.

Reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Reis Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur Reis naar Thailand
Bouwstenen Reis naar Thailand kosten  Zelf bepalen  Veel regelwerk Reis naar Thailand kosten
Vliegtickets Reis Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Reis naar Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Meer informatie over Thailand reizen:

Reisadvies Thailand
1 (20%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *