Reizen door Thailand

Lees hier verder over Thailand reizen ->

Reizen door Thailand

Reizen door Thailand, een unieke belevenis.

Reizen door ThailandReizen door Thailand is een ervaring die we niet snel meer vergeten. Het is niet voor niets het land van de glimlach (reizen door Thailand tip). In dit prachtige land vol natuur, tempels en schoonheid maak je kennis met een nieuwe wereld. Iedere reis begint vaak in de hoofdstad Bangkok. Het is in het begin wennen aan de drukte, maar al snel raak je gefascineerd door de hoofdstad (reizen door Thailand tip). Liefhebbers van Thais eten kunnen hier echt genieten en de lekkerste gerechten proeven bij voedselstalletjes. Verschillende excursies zijn te maken tijdens een bezoek aan de hoofdstad:

  • Dinercruise over de Chao Pai rivier.
  • Bezoek de drijvende markt.
  • Fietstocht door Bangkok
  • Het koninklijk paleis en de Emerald Boedha.

Bekijk hier de rondreizen door Thailand >>

Reizen door Thailand tips:

Reizen door ThailandReizen door Thailand naar het noorden.
Het noorden van Thailand is vooral een favoriet bij liefhebbers van de natuur en tempels. Een geliefde plek om te bezoeken is Chiang Mai. Maak een excursie door de jungle onder begeleiding van een gids. Of ga terug in de tijd naar het rijke verleden van Chiang Mai. Bekijk de koninklijke begraafplaats of bezoek één van de meest heilige tempels van Thailand: Wat Prathat Doi Suthep. Eén van de populairste excursies in het noorden is het Elephant Nature Park. Door een bezoek te brengen aan het park help je mee om bedreigde olifanten te redden (reizen door Thailand tip). De dieren in het park leven in hun natuurlijke omgeving. Tijdens een rondleiding mag je de olifanten zelf voeren en zie je ze spelen in het water.

Het Noorden is gewoonweg geweldig, er is echt van alles te bewonderen. Ook is het mogelijk om in één van de welbekende floathouses te verblijven, je kunt kiezen uit een luxe en een minder luxe (back to the basics) variant. Ook is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan één van de bekendste bruggen van Thailand, de Bridge over the river Kwai (reizen door Thailand tip).

Reizen door ThailandUnieke strandvakantie als einde van je rondreis.
Reizen door Thailand kunnen afgesloten worden met een heerlijke strandvakantie. Een van de populairste plekken om te verblijven is Koh Talu (reizen door Thailand tip). Vanuit hier kan je eventueel met een boot naar het Talu Island gaan. In dit heldere water liggen de mooiste koraalriffen en kan je genieten van een prachtige snorkeltocht. Je ziet hier unieke vissen rondzwemmen, terwijl je geniet van het uitzicht op de koralen (reizen door Thailand tip). Na alle drukte van je reis kan je op een unieke manier ontspannen in de zee.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Reizen door Thailand vakantie:

Een vakantie boeken kan middels onderstaande links, er zijn verschillende mogelijkheden om een vakantie of een reis te boeken van en naar Thailand. Zo is het mogelijk om met bouwstenen te gaan reizen (een eigen reis samenstellen), maar ook een all in reis boeken is mogelijk of een losse ticket en hotels.

Reizen:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Reizen door Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur Reizen door Thailand
Bouwstenen Reizen door Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk Reis door Thailand
Vliegtickets Reizen door Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf Reis door Thailand
Hotels Reizen door Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk Reis door Thailand

Rondreis door Thailand boeken?

Van plan om een unieke rondreis door Thailand te gaan maken en wil je de mogelijkheden, prijzen en de tips bekijken? Klik dan op één van bovenstaande blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier meer over Thailand reizen >>

Bekijk hieronder meer informatie over reizen door Thailand:

Reizen door Thailand
1.3 (25%) 4 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *