Rondreis Zuid Thailand

Lees hier verder over Zuid Thailand reizen ->

Rondreis Zuid Thailand

Rondreis Zuid Thailand, een waanzinnige ervaring!

Rondreis Zuid ThailandZuid Thailand strekt zich van Bangkok tot Maleisië en is een erg populaire toeristische regio. De talloze eilandjes zijn populaire vakantiebestemmingen voor westerlingen. Het land heeft voor ieder wat wils en een rondreis door Zuid Thailand is een absolute aanrader voor reizigers die wel eens wat anders willen zien dan de kust van Spanje. Hieronder bespreken we enkele eilanden van Zuid Thailand en geven we meer informatie over de eilanden zelf,  tevens heb je de mogelijkheid om de actuele prijzen te bekijken voor een mooie rondreis door Zuid Thailand (rondreis Zuid Thailand informatie).

Op deze pagina is er meer informatie terug te vinden over het bezoeken van de eilanden (zuiden) van Thailand en is er de mogelijkheid tot het doen van een boeking, te denken aan een prachtige rondreis door Zuid Thailand of een mooie vakantie.

Bekijk hier de rondreis door Zuid Thailand >>

Rondreis Zuid Thailand, enkele tips en info:

De bekendste eilanden in Zuid Thailand zijn:

  • Phuket
  • Ko Samui
  • Ko Pha Ngan
  • Ko Tao

Rondreis Zuid ThailandDe eilanden hebben alvast gemeen dat ze over prachtige zandstranden en adembenemende vergezichten beschikken. Ook over de temperaturen kunnen we niet klagen, al moeten we de regelmatig voorkomende buien er bij nemen (rondreis Zuid Thailand informatie). Een rondreis in Zuid Thailand leent zich perfect voor een breed gamma aan activiteiten, zoals duiken, snorkelen, rafting en lange wandelingen. Maar Thailand staat uiteraard ook bekend om zijn fauna en flora. Een uitstap per olifant is hier heel gewoon. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om tijgers te knuffelen (rondreis Zuid Thailand informatie).

Rondreis Zuid Thailand, Phuket:

Phuket is vandaag de dag het meest bezochte eiland van Thailand en dus erg druk en toeristisch. Hier vindt je stranden, hotels, bars en nachtclubs. Wil je eerder een rustige strandervaring, dan zijn er nog de minder bekende eilanden, die minstens even mooi, maar minder druk zijn. Zo is er bijvoorbeeld Khaolak: een eiland vol natuur en verlaten stranden (rondreis Zuid Thailand informatie). Hoe meer je zoekt, hoe meer afgelegen en uniek de plaatsjes worden. Ook om die reden is Thailand een populaire bestemming voor backpackers en mensen die langere reizen maken.

Ook het vasteland heeft zijn populaire plaatsen, zoals Bangkok en Pattaya (rondreis Zuid Thailand informatie). Hoewel de steden vaak drukker zijn dan de eilanden, Mag je tijdens een rondreis Zuid Thailand deze steden zeker niet overslaan. Bangkok is de hoofdstad van Thailand en je vindt er op ieder uur van de dag een activiteit, restaurant of bar naar je zin. De talrijke marktjes en het bloeiende nachtleven maken deze stad tot een hoofdstad van formaat (rondreis Zuid Thailand informatie).

Bekijk hier de Zuid Thailand rondreizen en vakanties >>

Heb je zelf een leuke tip of een mooie of minder mooie ervaring met het Zuiden van Thailand, laat dan hieronder een berichtje achter. Wil je een mooie vakantie boeken naar het Zuiden van Thailand dan kan je hieronder meer informatie terugvinden.

Rondreis Zuid Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Rondreis Zuid Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur Rondreis Zuid Thailand
Bouwstenen Rondreis Zuid Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk Rondreis Zuid Thailand
Vliegtickets Rondreis Zuid Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Rondreis Zuid Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Rondreis door Zuid Thailand boeken?

Van plan om een unieke rondreis te boeken door het Zuiden van Thailand? Bijvoorbeeld om eilanden mee te pakken en te genieten van alle rust en de prachtige omgeving? Klik dan op onderstaande link om de mooiste rondreizen te bekijken, je wordt doorverwezen naar de specialist waar je terecht kan op het gebied groepsreizen, familiereizen en nog veel meer rondreizen door Thailand.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over rondreizen door Thailand:

Rondreis Zuid Thailand
2 (40%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *